top of page

Tak nám štěňátka postupně odjíždí do nových domovů

 
První dvě štěňátka odjíždí do Německa - 29.7.2013

 

První dvě štěňátka odjíždí do nových domovů, oba do Německa. Ceasar Franz za tatínkem k Peterovi Hummelovi a Corny ke Carolin a Michael Diehl. Franz bude mít jako společníky celou smečku a Peterovi děti a Corny dva dalmatíny a Stevena, syna Carolin a Michaela, který mu dělá bodyguarda.

Cosmo odjíždí do Slovinska - 11.8.2013

V sobotu ráno přijel Damjan Žepič ze Slovinska pro Cosma. Přijel i s Bárou, naše štěndo z druhého vrhu, tak jsme ji viděli skoro po dvou letech a ještě jednou fenku, Ellie. Z Báry vyrostla krásná fenka. Dali jsme ještě ráno jeden trénink, společně se projelo sourezenecké trio- Bára, Beef a Bady. Bylo to super. Pak jsme vyrazili na výlet na Sovinec a do Pradědovy galerie v Jiříkově. Večer do hospůdky na pivo. Grilovačka se tentokrát nekonala, protože se nám trochu ochladilo, tak jsem špízy hodila do trouby. V neděli ráno jsme dali další tréninky, Damjan si vyzkoušel koloběžku, na které ještě nejel, a zalíbila se mu. No a pak se s náma Cosmo rozloučil a vyrazili k domovu, kde na ně čekala Nina, jejich syn Žan, nějací závodní psi, chrti, chrtíci... celá smečka. Byl to moc povedený víkend.

Citadela (Elinka) odjela do Ostravy - 12.8.2013​​

Naši tréninkový parťáci Kačka a Honza Bluchovi si přijeli pro Elinku. Čeká ji doma velkej streda, beauceron Irunek. A budeme ji vídat při trénincích a závodech.

​© Copyright Dog Racing Kennel Robova louka ltd. all rights preserved.

bottom of page