top of page

14.9.2013 Začátek spolupráce s firmou Kostka   kolobka

Na základě domluvy s obchodním ředitelem Honzou na Vlašských kotárech, kde jsme probírali a svezli se na modelu pro mushery, jsme dnes byli v Hanušovicích u firmy Koloběžky Kostka Kolobka a navázali jsme s Markem Kostkou spolupráci při vývoji koloběžky pro mushery. Jednu koloběžku jsme hned odvezli na testování, se kterým začneme už příští víkend na Irondog v Rakousku. A naše spolupráce bude pokračovat ve vývoji nového modelu koloběžky pro psí tahouny a jejím testování v příští sezóně. Dostali jsme také nabídku na focení nových propagačních materiálů, takže se my a naši pejsci moc těšíme. 

 

Markův přístup nás velmi potěšil, vyslechl naše poznatky, navzájem jsme si vyšli vstříc a věříme, že naše spolupráce posune vývoj kolobky pro naši sortu lidiček o kousek dál. Kdyby bylo takovýchto lidí více, to by bylo super.


Jenom škoda, že fest pršelo a nemohli jsme zapřáhnout Markovi pesany, ale to příště napravíme. Pejsky jsme jen pustili proběhnout se po areálu a Marek alespoň viděl, jak vypadá espák a uvěřil, že umí běhat fakt rychle :-) Pak si ještě vyzkoušel, jak tahá štěňátko espáka při venčení našich miminek.

 

 

Následující den jsme kolobku otestovali na naší tréninkové trati
 

 

​© Copyright Dog Racing Kennel Robova louka ltd. all rights preserved.

bottom of page